Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 17 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Concentrator sub vid pentru gem

0 stars: 0.00 din 0 pareri

23000 €
Brand
600 l
Out Of stock
Descriere
Concentrator cu simplu effect apt pentru prepararea gemului - capacitate 50 Kg per sarja.

Concentratorul este format din:

- no. 1 concentrator sferic sub vid cu diametrul de 420 mm, cu partea exterioara a mantalei din otel carbon izolat si acoperit cu tabla din otel inox, suport de 100 mm si calota din otel inox, completat cu agitator actionat de un motoreductor de 0,5 Kw. Agitatorul este prevazut cu un sistem de curatire a partilor interne ale fundului fabricat din otel inox si teflon. Prin manta trece abur la 3 bari.
Concentratorul este completat cu toate accesoriile necesare: gura de vizitare, vizor, doua legaturi cu valve pentru a absorbi produsul, ventil pentru infranarea vidului, indicator de vid, sistem de preluare de mostre, grup de abur cu valva de interceptare, grup de incarcare abur, valva de siguranta, manometru si valva de descarcare a produsului.

- N 1 suprafata de condensare a aburului fabricata din otel inox completata cu capac de vizitare, legaturi, legatura de vid si apa cu valvele de interceptare relative.
- N 1 pompa de vid tip hydro-pneumatica cu corpul din fier turnat, rotor din otel inox. Pompa este completata cu un motor de 1,0 kW si legata de condensator si concentrator.
- N 1 platforma de lucru pentru sustinerea concentratorului.
Toate partile in contact cu produsul sunt din otel inox AISI 304 cu exceptia anumitor parti care sunt fabricate din teflon sau alte materiale inlocuitoare.
Consumuri:
Putere instalata: 1,5 kW
Apa potabila: 100 kg/H, este posibil sa fie recirculata daca beneficiarul dispune de un turn de racire.
Abur la 3-5 bari: 50 kg/h
Pret : 23.000 €
La cerere se pot oferi si modele de capacitate mai mare (800 l., 1100 l., 1300 l., 1500 l.).
Trimite mesaj
Din Gura in Gura